POC - Proof of concept

Hvorfor POC

Når du står overfor at skulle lave en migration of transformation af vigtige data, systemer og servere, har du brug for en bekræftigelse af , at dine systemer rent faktisk kan flyttet med succes. En "Prof of Concept" POC migration er den mest effektive måde til ppå forhånd at validere din Cloud løsning.

 

Hør mere?

Lad os ringe dig op, for en uddybende samtale om vores Cloudbaserede IT-løsninger.

Om Agema

Agema undersøger, evaluerer og udvikler virksomheders IT infrastruktur, så den virker optimalt. Vi hjælper firmaer med at optimere IT-løsninger, via øget sikkerhed, tilgængelighed samt sikring imod sammenbrud og tab af data. 

Med Agemas særlige tilgang og store erhvervmæssige erfaring leverer vi holdbare Cloudbaserede IT-løsninger, som kan styrke jeres forretningsmodel. Vi er eksperter i at udnytte de teknologiske muligheder i Amazon - AWS i forhold til jeres ønsker. Vi leverer kvalificeret og forretningsorienteret rådgivning omkring infrastruktur, arkitektur og sikkerhed. 

Siden 2005  har vi, med højtuddannede og erfarne konsulenter, rådgivet og støttet en bred vifte af virksomheder indenfor Cloud-hosting, IT-drift  og projektstyring til bedre løsninger og resultater på bundlinien.